21% BTW korting op bijna alles! Code: BTWNEE

5 : 20 : 50
47
Vacature Beddenreus: Onderzoeker slaapcomfort

VACATURE

Wil jij ook bijdragen aan de ontwikkeling van het meest optimale matras ooit? Een matras dat niet alleen heerlijk ligt en zorgt voor voortreffelijk slaapcomfort, maar dat ook nog eens getest is op seksgeschiktheid? Meld je dan nu aan voor onze vacature:

Onderzoeker slaapcomfort / seksgeschiktheid matrassen (m/v)

We kunnen er allemaal heel spastisch over doen, maar als we eerlijk zijn gebruiken we ons bed meestal niet alleen om in te slapen. Naast slapen is ook seks een belangrijke activiteit die doorgaans in ons bed plaatsvindt. Niemand heeft het erover en dat moet nu maar eens voorbij zijn. Wij vinden het dan ook de hoogste tijd om een matras te ontwikkelen dat voor beide doeleinden geschikt is. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Wat kun jij verwachten?
Wij zijn op zoek naar een selecte groep mensen die diverse type matrassen (gemaakt van verschillende materialen, afdeklagen en hardheden) test op zowel slaapcomfort als seksgeschiktheid. Dit testen gebeurt in je eigen omgeving, alwaar je de verschillende matrassen met daarbij behorende opdrachten thuis ontvangt. De resultaten dienen te worden gemonitord en vastgelegd in een uitgebreide enquête.

Duur onderzoek
Het onderzoek zal gedurende 8 weken plaatsvinden. We sluiten echter niet uit dat dit op korte termijn uitgebreid of verlengd zal worden. Hiervoor vragen wij een beschikbaarheid van minimaal 16 weken. Het betreft hier dus een dienstverband op projectbasis.

Testpunten die aan bod komen: mate van verplaatsbaarheid, bounce-effect, comfort, dieptepunt, discreetheid, duurzaamheid, positievariëteit, oppervlakte, warmte/koud temperatuur, hardheid van het matras, kuilvorming, mate van ondersteuning bij verschillende lichaamszones


Interesse? Meld je aan door je cv en korte motivatie te sturen naar [email protected]. Na een eerste preselectie nemen wij contact met je op waarbij we aangeven of je wel of niet bent uitgenodigd voor het vervolgassessment.

 

Meer over deze vacature

 • Jij bent een gezonde man of vrouw met een minimale leeftijd van 18 jaar;
 • Jij bent beschikbaar in de periode van mei tot en met juli 2021;
 • Jij hebt affiniteit met slapen;
 • Je bent in de gelegenheid om in deze testperiode dagelijks slaapcomfort en seksgeschiktheid van diverse matrassen te monitoren aan de hand van een geïntegreerde app, enquête en interviews;
 • Je bent in de testperiode in de gelegenheid om 4x aanwezig te zijn op het Beddenreus hoofdkantoor voor o.a. live interviews en panelbijeenkomsten;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto;
 • Je beschikt over professionele integriteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftt.

Ben jij de perfecte kandidaat en voldoe jij aan alle eisen? Meld je dan nu aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor de selectieprocedure maken wij gebruik van een kort assessment.

 • Veel vrijheid: flexibele uren en werken vanuit thuis;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan een uniek onderzoek;
 • Een riante beloning van gemiddeld €3500 per projectperiode van 8 weken.

Met zo'n 70 medewerkers heeft Beddenreus, onderdeel van Beter Bed Holding NV, ruim 30 winkels verspreid door heel Nederland. En de groei is er bepaald nog niet uit! Dus, wil je met ons meegroeien? Dan past een baan bij Beddenreus zeker bij jou. Beddenreus is al ruim 20 jaar expert in goed slapen voor een betaalbare prijs. We bieden een duidelijk en overzichtelijk basisassortiment waaruit de klant gemakkelijk zelf een keuze kan samenstellen. Het assortiment is trendy, wisselt snel en is altijd scherp geprijsd. Wij houden van heldere taal en niet van fratsen. De collectie is verkrijgbaar in 34 winkels in Nederland en online via www.beddenreus.nl.


Interesse? Meld je aan door je cv en korte motivatie te sturen naar [email protected]. Na een eerste preselectie nemen wij contact met je op waarbij we aangeven of je wel of niet bent uitgenodigd voor het vervolgassessment.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing