15% éxtra korting op bijna alles met code reuze15. Bekijk alle aanbiedingen

Terug naar het overzicht

lattenbodem Flexus 2600 vlak

54 beoordelingen

Maattabel
59.-

Levertijd: 8 dagen Uitleg

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Extra ondersteuning en comfort bij heupzone

Geschikt voor elk type matras

Beoordelingen

4.4

54 beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Met lattenbodem Flexus 2600 vlak kies je voor een beukenhouten lattenbodem van uitstekende kwaliteit met heerlijk slaapcomfort. Een lattenbodem bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je slaapt. Daarnaast verlengt het de levensduur en comfort van je matras door het gewicht gelijkmatig te verdelen.

De Flexus 2600 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

Meer over de bedbodem
Deze vlakke lattenbodem heeft 26 verende latten die met geveerde rubberen kappen zijn bevestigd aan het frame. Het schuifmechanisme bij de heupzone zorgt voor extra ondersteuning en comfort welke je zelf kunt instellen. Deze bedbodem biedt ondersteuning aan vrijwel elk type matras, namelijk: pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim en polyether. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo en is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen.

Deze bedbodem blinkt uit in:
• Aantrekkelijk geprijsd
• Extra ondersteuning en comfort bij heupzone
• Geschikt voor elk type matras

Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert BeddenReus je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Artikelnummer 401093

Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Hoogte 7 cm

Uitvoering Vlak
Vering gehele ligoppervlakte Nee
Schuif-mechanisme Ja
Geschikt voor de volgende matrassen pocketvering, traagschuim, aerospring, latex, HR-schuim, polyether
Gewichtsklasse tot 120 kg
Aantal latten 26

Materiaal frame beuken
Materiaal latten beuken
Materiaal lattenhouder rubber

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Overige Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing