Terug naar het overzicht

Opbergboxspring Ted met topper Premier Foam

Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Opbergboxspring Ted met topper Luxe HR
Maattabel
Er is geen prijs bekend

5 jaar garantie

Complete boxspring set

Zachte Premier Foam topper

Met handige opbergruimte

Meer info over vlakke boxsprings

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring, denk je waarschijnlijk als eerste aan een vlakke uitvoering. Dit betekent dat de boxspring niet verstelbaar is, maar wél erg comfortabel. Een boxspring bestaat uit de box van bonell- of pocketveren met daarop twee losse matrassen en voor nóg meer comfort een topmatras. 

Voordelen van een vlakke boxspring
  • Super comfortabel
  • Prettige instaphoogte
  • Luxe hotelkamer uitstraling
  • Meestal een compleet pakket van box en matras

Alles wat je wil weten over vlakke boxsprings

Een vlakke boxspring wil zeggen dat de boxspring niet verstelbaar is en je het hoofd- en voeteneind dus niet omhoog of omlaag kunt zetten.

Een vlakke boxspring bestaat uit een omsloten bedbodem bestaande uit bonell- of pocketveren (de box) met daarbovenop twee matrassen. Comfort bovenop comfort dus! En om het af te maken komt daar nog een topmatras op te liggen.

Tja, door de bedden en de boxsprings zie je het bos niet meer. Dat snappen we. Bij een bed koop je apart een bedombouw, bedbodem en matrassen. Bij een boxspring koop je in een keer een heel comfortabel slaapsysteem!

Een vlakke boxspring bestaat uit een box met daarin bonell- of pocketveren, twee matrassen en een topmatras voor extra comfort. Deze is verticaal, vlak en niet verstelbaar. 

Een elektrische boxspring is voorzien van één of twee motoren waarmee het hoofdeinde en het voeteneinde in hoogte versteld kunnen worden. Handig voor als je graag tv kijkt of vaak last hebt van je rug/nek. 

Kies voor een vlakke boxspring als je geen verstelbare functies nodig hebt. Ideaal als je gewoon lekker wil slapen, niet vaak in bed leest of tv kijkt en geen medische redenen hebt om het hoofdeinde of voeteneinde te verstellen. Ook zijn vlakke boxsprings vaak voordeliger.

Slaap is persoonlijk. Het is dus vooral belangrijk dat je een boxspring kiest waar jij comfortabel op ligt. Denk hierbij aan je slaaphouding: slaap je op je rug, buik of zij? Maar ook: heb je liever een stevig of zacht matras? Onze slaapexperts kunnen je hier perfect bij helpen.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing