Slaaptips

Kies, mix en slaap lekker in 7 stappen

Wakker worden! Want dit wil je zien (en hebben). De nieuwe Beddenreus Luxe collectie waarmee je helemaal zelf bepaalt hoe je slaapt. En dat snel en simpel in maar een paar stappen. Met héél veel meer stoffen, kleuren en materialen dan bij onze Basic en Comfort collecties, stel jij zo in no-time je bed of boxspring helemaal naar jouw smaak samen. Met de looks én het comfort van een A-merk, voor een Beddenreusprijsje.

Naar de 7 stappen

Luxe slapen voor iedereen

Voor de uitgesproken durfallen, de basic lovers en alles er tussen in: ons creatieve design team schetste er op los en ontwierp met de Beddenreus Luxe collectie een lijn helemaal van nu. Eentje waarmee je álle kanten op kunt. In vorm, kleur, materiaal en comfort. Zodat jij er precies dat bed van maakt, dat compleet bij jou past.

Slaap voordelig luxe

En die lage prijs? Die is te danken aan onze fanatieke inkopers. Die pas stoppen met zoeken naar materialen, als ze zeker weten dat ze de beste kwaliteit voor de laagste prijs hebben gevonden. Zo slaapt écht iedereen luxe.

Bepaal zelf je comfort

Dankzij het ‘Kies en Mix’ concept ben je niet alleen eigen baas over hoe je bed eruitziet. Ook hoe lekker je ligt is helemaal aan jou. Met een bed, (elektrische) boxspring of een opbergboxspring als basis en een matras dat het best bij jou past. Hard of zacht, antiallergisch of wat koeler. Misschien nog een topmatras als extra laag?

De finishing touch: nachtkastje(s)

Is je bed of boxspring helemaal compleet? Deze is pas écht af met een nachtkastje. Of twee. In een matching stof en kleur of iets heel anders, alles kan. Kies uit de verschillende modellen. Ga je voor rond of vierkant, met een la of zonder la? It’s up to you!

7 stappen naar lekker slapen (in een verdraaid mooi bed)

 • Stap 1. Kies het hoofdbord
  Van classy tot catchy en van simpel tot uitgesproken. Het hoofdbord van je bed of boxspring zet de toon in je slaapkamer. Nu nog de juiste vinden. Welke? Dat bepaal jij!

 • Stap 2. Kies de basis
  Wordt het een bed, een boxspring (misschien wel een elektrisch verstelbare voor extra gemak) of een opbergboxspring waar je héél veel in op kunt bergen?

 • Stap 3. Kies het voetenbord
  Vind je je bed nog mooier met een voetenbord? Kies deze dan hier. Naast mooi ook handig, want een voetenbord zorgt ervoor dat je dekbed niet van je bed of boxspring afglijdt.

 • Stap 4. Kies de stof en kleur
  Tijd om kleur te bekennen! Onze inkopers en creatieve designers selecteerden de beste materialen voor uiteenlopende stofsoorten en -kleuren. Welke wordt het?

 • Stap 5. Kies de poten
  Het zijn de kleine dingen die het doen. Zoals de poten van je bed bijvoorbeeld. Welke passen het best bij jouw bed of boxspring?
 • Stap 6. Kies het matras
  Ga voor comfort waarmee jij het lekkerst ligt. Is dat het Luxe 250 matras of het Luxe 500 matras?

 • Stap 7. Kies het topmatras
  Bij een boxspring hoort ook een topmatras. Ga voor het comfort waarmee jij het lekkerst ligt.

Lees meer over

Over de auteur

Wij zijn dol op slapen

Zodra we wakker zijn, halen we inspiratie uit de nacht, verhalen en ervaringen. En geloof ons: dat zijn er veel. Want de hele dag zijn wij bezig met jouw nachtrust.

Meer van Redactie

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing