Onze webshop is 24/7 geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten. - In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is

Ontvang 10% éxtra korting tijdens de Reuzesale! Gebruik code reuze10

1 : 10 : 21
55

Slaapkamer meubelen

Complete inrichting van je slaapkamer

Een mooie sfeervolle slaapkamer houdt niet op bij een fantastisch bed alleen. Ben je op zoek naar een complete inrichting? Dan zit je bij Beddenreus goed. Beddenreus beschikt over een breed scala aan bijpassende kasten, hockers en nachtkastjes en accessoires. Zo creëer je een aangename en moderne slaapomgeving. Je brengt tenslotte de meeste tijd door op je slaapkamer.

Bekijk onze collectie slaapkamermeubelen >

Slaapkamer meubelen online bestellen

Met slechts een paar muisklikken ligt je bestelling in de digitale winkelwagen. Betalen op Beddenreus.nl is heel eenvoudig én veilig. Hiervoor maken we gebruik van iDEAL, MasterCard, Paypal en Visacard. Je kunt het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen, en het is zelfs mogelijk het volledige bedrag bij levering aan de chauffeur te betalen.

Natuurlijk kun je - voordat je een online bestelling plaatst - ook eerst de slaapkamer meubelen komen bekijken bij een winkel bij jou in de buurt.

Hockers Beddenreus

Bezorging van jouw slaapkamer meubelen

Beddenreus is altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor de bezorging van jouw slaapkamer meubelen. Eén dag voor de bezorgdatum zie je op Beddenreus.nl bij "orderstatus" rond welk tijdstip je bestelling geleverd wordt. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten. Dát is pas service! Natuurlijk kun je ook eerst de slaapkamer meubelen komen bekijken bij een winkel bij jou in de buurt.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing