21% BTW korting op bijna alles! code: btwnee

0 : 10 : 28
1

Molton topper

Een topmatras zorgt er voor dat je bed extra comfortabel ligt. Belangrijk om zo’n topper goed te beschermen. Kies voor een molton topper en zorg er voor dat je molton zo lang mogelijk mee kan zodat je eindeloos lekker ligt.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

tx-beschermingspakket-II-molton-detail
Meest verkocht

molton Topmatras

(52)

Levertijd: Morgen in huis

25.-
one-plus-one

2 halen = 1 betalen

8719002053304_Vrijstaand_1
Voordeligste keuze

molton Topper

Levertijd: Morgen in huis

22.95

2 van 2 resultaten

Molton voor topper

Om zo lang mogelijk van je topmatras te genieten is het zaak deze goed te beschermen. Een molton voor je topper is daarom een goede investering. Hierdoor blijft je topper lang schoon en kom je zelf fris de nacht door. Verwen je topper met een molton van Beddenreus.

Een molton topper in elke maat 

Niets zo vervelend als een laken dat verschuift. Door de juiste maat molton op je topper te leggen voorkom je dit. Bij Beddenreus vind je moltons voor alle maten topmatrassen; van 140x200 tot 180x200. Daarnaast hebben we ook een molton voor een splittopper. Kijk ook eens naar een antislip matrasdek of een volledig matrasbeschermer pakket voor de optimale bescherming. 

Goedkope molton voor je topper 

Het beschermen van je topper bespaart je veel geld op de lange termijn. Bij Beddenreus hoeft de aanschaf van een molton voor je topmatras gelukkig ook niet veel kosten. Bij ons vind je namelijk standaard lage prijzen. Daarnaast hebben we het hele jaar door leuke kortingen. Houd onze site in de gaten voor de beste deals! 

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing