Laatste kans op 15% Black Friday korting. Gebruik code friday15

0 : 3 : 59
22
Terug naar het overzicht

Protexx Textile Protector - 5 jaar vlekkenservice

1 beoordeling

69.-

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Professionele textielbeschermer

Eenvoudig zelf aan te brengen

Inclusief 5 jaar vlekkenservice

Beoordelingen

4.0

1 beoordeling

Toon alle beoordelingen

Heerlijk ontspannen wakker worden met een lekker kopje koffie in bed, ontbijtje erbij? Zo fijn! Maar het zal niet de eerste keer zijn dat dat kopje koffie of die boterham met jam omgaat. Ai, zo over je nieuwe boxspring. Maar niet getreurd! Bescherm je nieuwe boxspring en ander slaapmeubilair met de Protexx Textile Protector en optimale bescherming is geboden. Zo blijft jouw boxspring in topconditie.

Meer over deze Protexx Beschermset
De set bestaat uit:
• Protexx Textile Protector, een spuitbus met een optimale textielbeschermer
• Protexx Cleantex, een flacon met een zeer effectieve vlekkenoplosser
• Poetsdoek

Met de Protexx Textile Protector voor boxsprings kies je voor een uniek en eenvoudig serviceprogramma waarmee je zelf je slaapsysteem een complete behandeling kunt geven. De vaste, gestoffeerde onderdelen van je nieuwe (ongebruikte) boxspring impregneer je eenmalig. Ook je gestoffeerde nachtkastje of voetenbank kun je meebehandelen.

Alle voordelen op een rijtje:
  • Professionele textielbeschermer
  • Inclusief 5 jaar vlekkenservice
  • Eenvoudig zelf aan te brengen
  • Complete set

Hoe werkt het?
Gebruik de spuitbus met daarin de vloeistof fluor carbon. Deze zorgt ervoor dat elke afzonderlijke textielvezel een eigen beschermlaagje krijgt, zonder dat je dat aan de stof voelt of ziet. Dankzij dit beschermlaagje kunnen vlekken op basis van water, olie en (hoofd)vet niet in de vezels van de stof doordringen en blijvende vlekken achterlaten. Hierdoor heb je al genoeg aan een absorberend doekje of een tissue om de vlek te verwijderen. Last van andere hardnekkige restvlekken? Verwijder deze met de bijgeleverde en zeer effectieve flacon met vlekkenoplosser.

Droogtijd: Ongeveer. 60 minuten. Afhankelijk van omgevingstemperatuur en hoeveelheid opgebracht product. Na 6 tot 12 uur is het maximale beschermingsniveau bereikt.
Verbruiksindicatie: Voldoende voor 1 boxspring van maximaal 200x220cm.

5 jaar vlekkenservice op textiel
Profiteer met dit product van een unieke 5-jarige vlekkenservice voor extra zekerheid. Zo ben je er 100% zeker van dat hardnekkige vlekken van je ontbijt op bed, en vlekken die zijn ontstaan door uit- en afscheiding van mens of zoogdier, hoofdvet of andere onvoorziene vlekken tot het verleden behoren! Ontstaan er ondanks de behandeling met de Protexx Textile Protector toch vlekken? Meld het dan bij het Protexx Service Center. Een servicespecialist zal de vlek geheel kosteloos aan huis komen verwijderen. Zorg ervoor dat je het aanschafbewijs van zowel de boxspring als de Protexx beschermset bewaart als garantiebewijs. Het Service Centre zal gedurende de gehele serviceperiode voor je klaar staan.

De Protexx vlekkenservice is alleen geldig indien deze set is aangeschaft in combinatie met een nieuwe boxspring van Beter Bed / Beddenreus.

Artikelnummer 543610
Merk Protexx

Breedte 10 cm
Lengte 10 cm
Hoogte 10 cm

Kleur wit

Garantie 5 jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing