Lattenbodem 120x200

Met een lattenbodem heb je meer ligcomfort en ventilatie in bed. En dat verbetert je nachtrust! Heb jij een nieuwe lattenbodem nodig voor op je twijfelaar bed? Dan is een lattenbodem van 120 bij 200 centimeter waarschijnlijk de juiste optie voor jou. Vind hier alle 120x200 lattenbodems voor een kleine prijs!

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Lattenbodem Flexus 2860 vlak
Meest verkocht

Lattenbodem Flexus 2860 vlak

(25)
Uitvoering: Vlak |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 4 tot 5 weken

199.-

Wow, 15% éxtra korting op dit product

Lattenbodem FLEXUS 4200 EL

(29)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 4 tot 5 weken

549.-

Wow, 15% éxtra korting op dit product

2 van 2 resultaten

Lattenbodem 120x200 kopen? Ga voor de beste kwaliteit lattenbodems naar Beddenreus

Wist je dat de lattenbodem de populairste bedbodem is van het moment? Dat is niet voor niets! Een lattenbodem zorgt er namelijk voor dat je matras goed wordt ondersteund en geventileerd. Hier heb jij ook profijt van, want die ondersteuning en ventilatie verbeteren je slaapcomfort. Hoe goed je matras ook is, een bedbodem van hoge kwaliteit maakt een wereld van verschil! De lattenbodems van 120 bij 200 centimeter zijn het perfecte formaat voor een twijfelaar. Bij Beddenreus vind je alleen maar lattenbodems met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kies uit extra voordelige vlakke bedbodems, handverstelbare bedbodems en elektrisch verstelbare bedbodems. Bekijk nu het volledige aanbod en vind een goede lattenbodem voor jouw bed!

Lattenbodem 120x200 en meer maten

Het kopen van een bed is een hele investering. Daarom is het prettig dat je bij kleine defecten alleen maar een nieuw onderdeel aan hoeft te schaffen. Bij Beddenreus vind je daarom niet alleen een ruim assortiment aan losse lattenbodems, maar ook potensets en nog veel meer. Dat scheelt weer! Uiteraard kun je ook voor elk formaat bed een lattenbodem kopen bij Beddenreus. Bekijk bijvoorbeeld de lattenbodems voor smallere bedden van 70x200, 80x200 en 90x200. Deze zijn natuurlijk ook naast elkaar te gebruiken op bredere tweepersoonsbedden

Geniet van de beste prijzen voor lattenbodems van 120x200

Het allerbelangrijkste is het vinden van de juiste lattenbodem voor jouw bed en lichaam. Maar een schappelijke prijs is ook mooi meegenomen. Bij Beddenreus vind je de juiste lattenbodem voor een betaalbare prijs. Dat is twee vliegen in één klap! Ook fijn: je kunt flinke korting pakken met onze wisselende aanbiedingen. Pak nu je kans!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing