Laatste kans op 15% Black Friday korting. Gebruik code friday15

0 : 4 : 28
5

Verstelbare lattenbodem

Zonder teveel moeite in één keer rechtop in je bed zitten. Dat wil toch iedereen? De verstelbare lattenbodems van Beddenreus maken dit mogelijk! Deze lattenbodems kunnen handig zijn om lekker tv te kijken, maar ook als je last hebt van je rug of nek.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bd-flexus-2600-hv
Meest verkocht

lattenbodem FLEXUS 2600 HV

(1)

Levertijd: 8 dagen

99.-

15% Black Friday korting. Code friday15

lattenbodem FLEXUS 4200 HV

(8)

Levertijd: 8 dagen

159.-

15% Black Friday korting. Code friday15

lattenbodem FLEXUS 2860 HV

(5)

Levertijd: 4 tot 5 weken

119.-

15% Black Friday korting. Code friday15

Verstelbare lattenbodems koop je bij Beddenreus!

Onze verstelbare lattenbodems kunnen worden gebruikt om lekker en ontspannen te liggen in je bed. In één handomdraai zit je recht overeind en kun je bijvoorbeeld genieten van je favoriete series. Het schuifmechanisme ter hoogte van je heupen zorgt voor extra ondersteuning. Wil je meer weten over deze of andere bedbodems? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice.

Een verstelbare lattenbodem met extra ondersteuning

De verstelbare lattenbodems van Beddenreus zijn voorzien van verschillende comfortzones, zodat je lichaam op de juiste plekken wat extra ondersteuning krijgt. De verstelbare lattenbodems zijn een eenvoudige versie van de elektrische lattenbodems. Voor mensen die niet te vaak in een andere positie willen of gewoon geen elektrische lattenbodem hoeven is dit ideaal! 

Advies over lattenbodems

Let bij het aanschaffen goed op de maat. Als je bed bijvoorbeeld een formaat heeft van 90x200, dan is je verstelbare lattenbodem ook 90x200. Wil je wat extra advies voor het kiezen van de juiste bedbodem? Bekijk dan eens onze advies over bedbodems pagina.We raden aan om de verstelbare bedbodem wat extra ondersteuning te geven met een zelfdragende potenset. Deze zorgen voor versteviging en voorkomen gekraak. Bekijk ons aanbod aan potensets om te kijken welke er zijn.

Verstelbare lattenbodem voor de juiste prijs!

Ben je van plan om een nieuwe lattenbodem te kopen? Bij Beddenreus krijg je waar voor je geld. Onze prijzen maken het kopen van een verstelbare bedbodem bij wel erg aantrekkelijk. De bedbodems zijn van hoge kwaliteit die je van Beddenreus bent gewend.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing