Peuterdekbed 120x150

Dekbedden van 120x150cm worden vaak peuterdekbedden genoemd. Ben jij op zoek naar een nieuw dekbed voor jouw kleine? Bekijk dan ons voordelige assortiment.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

db_cinderella_kids_ecodown_enkel_2_rvv_kaal
Meest verkocht

Dekbed Kids Ecodown synthetisch alle seizoenen

Levertijd: Morgen in huis

59.95

Wow, 10% éxtra korting op dit product

Dekbed Kids Ecodown synthetisch 4-seizoenen

Levertijd: Morgen in huis

119.95

Wow, 10% éxtra korting op dit product

2 van 2 resultaten

Goedkoop dekbed van 120x150 kopen? Bekijk het assortiment van Beddenreus!

Een goede nachtrust is niet alleen voor ons heel belangrijk. Maar voor peuters is dit net zo. Al die avonturen die ze overdag beleven worden ’s nachts verwerkt tijdens de slaap. Een goede nachtrust helpt kinderen in hun ontwikkeling. Des te belangrijker dus dat ze onder een goed dekbed slapen.

Ruime keuze dekbedden 120x150

Bij Beddenreus vind je verschillende juniordekbedden van 120x150cm. Neem bijvoorbeeld onze 100% katoen 120x150 peuterdekbed. Dit dekbed ventileert zeer goed waardoor je peuter het niet te warm of te koud heeft. Hierdoor slapen ze rustig de nacht door. Goed voor hen en goed voor jou! Zijn ze dit formaat al ontgroeid? Kijk dan eens naar onze voordelige eenpersoonsdekbedden.

Goedkoop dekbed 120x150 kopen? Dat doe je bij Beddenreus!

De peuterdekbedden van Beddenreus zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Houd onze aanbiedingen pagina in de gaten om te profiteren van de voordeligste deals. Zo betaal jij nooit teveel voor de dekbedden en slaapkameraccessoires voor de kids.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing