21% BTW korting op bijna alles! code: btwnee

0 : 11 : 28
44

Hoofdkussen zijslaper

Slaap jij vaak op je zij? Goed om rekening mee te houden. Het is namelijk slim om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van een kussen. Kies voor een hoofdkussen speciaal ontwikkeld voor een zijslaper. Zo haal jij het meeste uit je nacht en wordt je uitgerust wakker. 

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

8719638067461_Vrijstaand_1
Meest verkocht

hoofdkussen Orthoflex II Extra Soft

(1)

Levertijd: Morgen in huis

79.95

hoofdkussen Orthoflex II Soft

Levertijd: Morgen in huis

79.95

2 van 2 resultaten

Het beste hoofdkussen voor een zijslaper 

Over het algemeen geldt dat een stevig kussen het beste hoofdkussen is voor een zijslaper. Het kussen moet vooral genoeg ondersteuning bieden en niet te hoog of te laag zijn. Het is namelijk belangrijk dat je ruggen- en nekwervel in één lijn liggen.  

Naast je kussen, is ook je matras van groot belang voor een goede nachtrust. Kies voor een speciaal matras voor zijslapers voor een gezonde slaaphouding.  

Een betaalbaar hoofdkussen voor iedere zijslaper

Beddenreus staat bekend om haar goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons betaal je dus nooit te veel voor een kussen voor zijslapers. Je vind bij ons niet alleen standaard lage prijzen, maar ook interessante aanbiedingen. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties. Zo scoor jij je nieuwe kussen nog goedkoper!

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing