Nu 21% BTWnee korting met code btwnee

7 : 20 : 56
27

dekbed Select synthetisch 4-seizoenen

Er is geen prijs bekend

Anti-allergeen en wasbaar

Zachte en soepele kwaliteit

Het hele jaar door het juiste slaapklimaat

Wist je dat 80% van de warmte- en vochtregulering in bed wordt bepaald door je dekbed? Nou dit dekbed 4-seizoenen, weet hier wel raad mee! Met een voor- /najaarsdeel en een zomerdeel in één, geniet je het hele jaar door van het juiste slaapklimaat.

Meer over dit dekbed
Het dekbed is gevuld met holle, synthetische 3D vezels. Deze vezels zijn soepel, zacht, duurzaam en dankzij de holle vorm ultra licht in gewicht. De vezels hebben een siliconen laagje waardoor ze waterafstotend worden en perfect op een hoge temperatuur gewassen kunnen worden zonder te vervormen. Heb je snel last van allergieën? Dit dekbed is anti-allergeen. De tijk (dekbed hoes) is gemaakt van 100% perkal katoen dat zorgt voor extra aangenaam zacht comfort. Met dit dekbed geniet je het hele jaar door van een heerlijk zacht, licht en flexibel dekbed met altijd de juiste temperatuur. Tja, je bent een Beter Bed Favoriet of niet!

Warmteklasse
Het voor-/ najaarsdeel heeft warmteklasse 2 (vulgewicht 400 gram/m2) en het zomerdeel warmteklasse 1 (vulgewicht 200 gram/m2). Wanneer je deze twee losse dekbedden eenvoudig aan elkaar klikt, geniet je van een lekker warm dekbed met warmteklasse 1. Dit is de warmste warmteklasse voor een dekbed, waarbij je geniet van goede warmte-isolatie.

De voordelen op een rijtje
• Het hele jaar het juiste slaapklimaat
• Anti-allergeen
• Aangenaam zacht, licht en flexibel comfort
• Eenvoudig zelf wasbaar

Hoe houd je je dekbed langer mooi?
Het dekbed was je dus eenvoudig zelf thuis op maximaal 60 graden. Perfect voor een altijd fris slaapklimaat! Het dekbed kan zelfs in de droger, maar wel op een koude temperatuur. We raden je aan om het dekbed regelmatig even te luchten.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbed. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing