Je bestelling retourneren

Je bestelling retourneren

Terug naar overzicht

Bestelling retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het product binnen 14 dagen, onder bepaalde voorwaarden, retourneren. Voor een correctie afhandeling van belang dat wij gegevens ontvangen, waarmee we dit verzoek in gang kunnen zetten.

Voorwaarden voor het annuleren of retourneren van je bestelling

Volgens de wet 'Koop op afstand' kun je jouw online bestelling kosteloos ontbinden binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde), mits jouw bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je dient het product zo snel mogelijk maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als het product terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 • Zorg ervoor dat het product niet beschadigd is en (zover als mogelijk) in de originele verpakking zit. Je mag het product dus alleen beoordelen en proberen, zoals je een product in een fysieke winkel ook mag beoordelen*.
 • Het product mag niet speciaal voor jou zijn aangepast. Maatwerkproducten zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dat houdt in dat indien wij een product aanpassen aan jouw wensen en specificaties, het product niet geretourneerd kan worden.

*Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen
die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Kosteloos terugsturen van je online bestelling

Is je online bestelling bezorgd door Beddenreus?

De bezorgers halen het product zo snel mogelijk bij je op. Dit werkt als volgt:

 • Bel onze klantenservice of vul het herroepingsformulier in. Zorg dat je je ordernummer bij de hand hebt.
 • Onze medewerker helpt je om de juiste stappen te doorlopen.
 • Op het afgesproken tijdstip halen de bezorgers het product gratis bij je op.
 • Je ontvangt het totale aankoopbedrag terug. Wij storten dit binnen veertien dagen na ontbinding van de aankoop op je rekening.

Is je online bestelling bezorgd door PostNL?

Is je product niet naar wens? Geen probleem! Je kunt jouw online bestelling kosteloos binnen 14 dagen ontbinden, nadat je je bestelling hebt ontvangen.

 • Vul binnen 14 dagen jouw persoonlijke retourformulier in. Je vindt de link naar dit formulier terug in de bestelbevestiging die je van ons via de mail hebt ontvangen. Zo weten wij dat je een product wil retourneren.
 • Doe het retourformulier bij het pakket en stuur het kosteloos terug naar Beddenreus. Gebruik hiervoor het antwoordnummer.
 • Graag terugsturen binnen 14 dagen nadat je contact met ons op hebt genomen en je het formulier hebt ontvangen.
 • Retouradres: De Amert 311, 5462 GH, Veghel
 • Zodra wij het product ontvangen, krijg je het totale aankoopbedrag terug. Wij storten dit binnen veertien dagen na ontbinding van de aankoop op je rekening.

Het is ook mogelijk om in afwijking van bovenstaande zelf een product retour te sturen. Dan zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening.

Terugbetaling

Je krijgt in alle gevallen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen veertien dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, alle reeds betaalde bedragen terugbetaald (inclusief verzendkosten heenzending), via dezelfde betaalwijze als die je hebt gebruikt om te betalen. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten geretourneerd zijn.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing