21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

4 : 20 : 24
15

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Beddenreus.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en mag hierdoor het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Beddenreus.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 15 juli 2016.

Bekijk hier het certificaat Thuiswinkel Waarborg >

Aangesloten bij de CBW

Bij Beddenreus kun je met een gerust hart je aankopen doen. Wij zijn namelijk aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dit biedt jou als klant vele voordelen, maar vooral extra zekerheid. Daardoor ben je extra goed beschermd als je iets koopt. Bijvoorbeeld op het gebied van (aan)betalen, annuleren, bezorging en garantie.

Zekerheden CBW

Omdat Beddenreus aangesloten is bij de CBW, bieden wij meer zekerheid dan andere woonwinkels. Hoe dan? Dankzij onze drie garanties bijvoorbeeld:

  1. De aanbetaling bedraagt maximaal 25% van het aankoopbedrag. De rest betaal je pas bij de bezorging.
  2. Bij Beddenreus profiteer je van extra productgarantie.
  3. Heb je een klacht over een product of over onze dienstverlening? Dien je klacht dan in via het contactformulier. Je kunt rekenen op een nette behandeling daarvan. Je ontvangt geen ontvangst bevestiging van de ingediende klacht. Je kunt erop rekenen dat wij binnen 7 dagen een reactie geven op de klacht. Komen we er onverhoopt samen niet uit, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt. bezoek hiervoor de website www.sgc.nl. U kunt met een klacht of geschil ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR).

 

Bekijk de CBW Voorwaarden

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing