De Lakens Uitdelen

De Lakens Uitdelen

Terug naar overzicht

Win je orderbedrag terug

Beddenreus wil graag iets terugdoen voor het vertrouwen dat klanten in haar stellen. Daarom is het programma De Lakens Uitdelen in het leven geroepen. Iedere deelnemer aan dit programma maakt kans op geweldige maandprijzen in de vorm van de helft van je orderbedrag besteed in een van onze winkels met een maximum vergoeding van 1.500 euro. 

Winnaars 2023

  • “Wat een leuke verassing. “ - De Vries | Winnaar april 
  • “Wij zijn hier zo blij mee.” - M. de Beer | Winnaar maart
  • ''Het aankoopbedrag van €1500 is teruggewonnen.'' - J. Koopman | Winnaar februari
  • "Wij hadden dit echt niet kunnen bedenken dat ons dit zou overkomen." - A. Herbert | Winnaar januari

Winnaars 2022

  • "Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, geweldig, ik heb nog nooit wat gewonnen’’. -  Hogendoorn | Winnaar december
  • "Ik win nooit iets, maar ik was zo goed geholpen dat ik graag wilde laten weten dat ik tevreden ben."- M. de Zwart | Winnaar november
  • "Dat kan mooi naar de spaarrekening!" - Dhr en mevr. Jonkers | Winnaar oktober
  • ''Mijn dochter zal erg blij zijn, zeker in deze tijd" - T. Fränkel | Winnaar september
  • "Nou dat is een verrassing"- W. van Hoof | Winnaar juli

Actievoorwaarden De Lakens Uitdelen

Iedere deelnemer aan dit programma maakt kans op geweldige maandprijzen in de vorm van je totale orderbedrag besteed in een van onze winkels in de Nederland.

De actie geldt voor kopende klanten van Beddenreus. Elke maand loten we één winnaar! Dat betekent totaal 12 prijswinnaars in een jaar, de actie geldt namelijk het lopende jaar t/m 31 december.

De Lakens Uitdelen actie is geldig in de periode van 1 januari 2023 t/m 31 december 2023. 

De deelnemer maakt in de maand van invullen van de vragenlijst (voor 23:59 op de laatste dag van de maand) kans op het terugwinnen van de helft van het  orderbedrag besteed in een van de winkels in Nederland, met een maximum van 1.500 euro.

Annulering van een order voor de maandtrekking wordt beschouwd als "niet gekocht". Iedere maand wordt 1 trekking voltooid. Per deelnemer is het maximaal mogelijk om 1 prijs per jaar te winnen.

Eventueel verschuldigde kansspelbelasting is voor rekening van Beddenreus B.V.

Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland of België en tenminste 18 jaar zijn. Het e-mail adres en naam van de deelnemer worden vastgelegd in een database door Beddenreus B.V. De deelnemer aan deze actie is ermee akkoord gegaan dat Beddenreus B.V. gebruik maakt van zijn/haar gegevens voor marketingdoeleinden. De gegevens worden door Beddenreus niet aan derden verstrekt. Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan Beddenreus toestemming om beeldmateriaal van prijsuitreikingen te gebruiken voor promotionele activiteiten. Voor zover van toepassing zal de deelnemer voorts zijn medewerking verlenen aan deze promotionele activiteiten.

De diverse prijzen, welke binnen de actie gewonnen kunnen worden, zijn nimmer inwisselbaar voor geld. Dit geldt tevens voor restant bedragen. De textielcheques zijn enkel te besteden bij een Beddenreus vestiging in de Benelux. Prijsartikelen kunnen niet geruild worden.

Beddenreus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele schade, in welke vorm dan ook, direct en/of indirect, die ontstaan is ten gevolge van de deelname aan de actie of op enigerlei wijze verband houdt met deze actie.

Beddenreus is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder enig voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. De nieuwe voorwaarden dan wel de eventuele stopzetting van de actie dient door Beddenreus op enigerlei wijze te worden gepubliceerd.

Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over deze actie, kunt u per e-mail sturen naar [email protected]

Alle werknemers van Beddenreus B.V., Beddenreus vestigingen, hun directe familieleden en de aan Beddenreus gelieerde partijen zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Alleen personen die via het digitaal formulier op Delakensuitdelen.nl of Delakensuitdelen.be hun e-mail adres en naam correct hebben ingevuld, nemen deel aan deze actie. Onder de inzendingen met een geldig e-mail adres wordt de prijs verloot. Beddenreus kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de opgave van verkeerde of onvolledige gegevens door een deelnemer.

De winnaar wordt binnen 7 dagen na maandelijkse trekking persoonlijk geïnformeerd en gepubliceerd op de social media van Beddenreus en andere publieke uitingen. Is de winnaar niet bereikbaar via e-mail, dan heeft hij/zij de kans zichzelf uiterlijk 7 dagen na de verzonden mail zelf te melden. Mocht er op de 8e dag na verzending van de mail geen persoonlijk contact zijn geweest met de winnaar, dan wordt er een nieuwe winnaar getrokken en geldt hiervoor dezelfde procedure.


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Beddenreus B.V behoudt zich het recht voor inschrijvingen die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen te weigeren.
Beddenreus handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.

Deze voorwaarden vallen onder Nederlands recht.

Beddenreus B.V.
Linie 27
5405 AR Uden
tel: 0413-338800
Email: [email protected]

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing