Je bestelling annuleren

Je bestelling annuleren

Terug naar overzicht

Bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Vul binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde) het online herroepingsformulier in. Je ontvangt een bevestiging van deze aanvraag op het e-mailadres wat je bij het plaatsen van de order hebt opgegeven of op het e-mailadres zoals vermeld op het modelformulier. Onze Klantenservice neemt vervolgens contact met je op om de retourprocedure verder uit te leggen.

Voorwaarden voor het annuleren of retourneren van je bestelling

Volgens de wet 'Koop op afstand' kun je jouw online bestelling kosteloos ontbinden binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde), mits jouw bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je dient het product zo snel mogelijk maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als het product terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Zorg ervoor dat het product niet beschadigd is en (zover als mogelijk) in de originele verpakking zit. Je mag het product dus alleen beoordelen en proberen, zoals je een product in een fysieke winkel ook mag beoordelen*.
  • Het product mag niet speciaal voor jou zijn aangepast. Maatwerkproducten zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dat houdt in dat indien wij een product aanpassen aan jouw wensen en specificaties, het product niet geretourneerd kan worden.

*Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing