21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

1 : 22 : 1
24
Bezorgen

Bezorgen

Bezorgmoment

Bestellingen worden bezorgd op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Zó weet je hoe laat je je bestelling kunt verwachten:

 • Bij je winkelaankoop vertellen we je meteen de verwachte bezorgdatum van je bestelling. Deze staat ook op de aankoopovereenkomst.
 • Koop je online, dan kun je in de laatste stap van je bestelling een levertdatum kiezen. De bezorgdatum wordt vervolgens in de bevestigingsmail nogmaals vermeld.
 • Een week voor de verwachte bezorgdatum ontvang je van ons een herinneringsmail. Hierin staat nogmaals de geplande bezorgdatum.
 • Eén werkdag voor de bezorgdatum is bekend tussen welke tijdstippen je bestelling bezorgd wordt. Je ontvangt dan een sms met het tijdvak waarin je bestelling bij je bezorgd wordt. Deze vind je tevens in de orderstatus.
  Let op: dit is slechts een indicatie. Mede door de drukte op de wegen is het onmogelijk om precies te zeggen hoe laat de bezorgers bij je aanbellen. Daarom vermelden wij een tijdvak van drie uur waarin je ons kunt verwachten.
 • Op de dag van bezorging bellen onze bezorgers je 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.
 • Diverse (online) bestellingen worden geleverd door PostNL, zoals gerolde matrassen, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons.

Je bestelling in ontvangst nemen

De bezorgers zetten je producten meteen in de goede ruimte. Wel zo makkelijk voor jou! Hiervoor rekenen ze wel op een vrije doorloop. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo weten we zeker dat er niets beschadigd.

Ben je onverhoopt niet thuis op het moment dat onze bezorgers voor de deur staan? Dan vragen we je om een nieuwe afspraak in te plannen op een moment dat je wel thuis bent. 

Bezorgdatum aanpassen

Je kunt zelf eenvoudig je bezorgdatum aanpassen. Pas je bezorgdatum aan

Bezorging door PostNL

Beddenreus laat pakketten van online bestellingen (zoals gerolde matrassen, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons) thuisbezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan kun je in veel gevallen de volgende dag je bestelling ontvangen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een email van PostNL met een Track & Trace nummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, dan laat de PostNL bezorger een bericht achter met daarop het volgende levermoment, bij welke buren je pakketje ligt of de gegevens van een afhaalpunt.

Bezorggebied

Beddenreus bezorgt alle webshop bestellingen in heel Nederland* en in een gedeelte van Duitsland aan huis. Beddenreus bezorgt niet in België.
Bekijk postcodegebieden in Duitsland

* Op de Waddeneilanden kunnen anderen levertijden gelden. Bekijk hiervoor ons gehele bezorggebied. 

Bekijk het bezorggebied

Bezorgkosten

 • Bij bestellingen die via onze eigen bezorgservice of via de bezorgservice [email protected] worden geleverd, rekenen wij €49.95 bezorgkosten.
 • Kleinere pakketten, zoals dekbedovertrekken en kussens, worden verstuurd via PostNL of DPD. Deze bestellingen worden bij een minimale besteding van €50.- gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €50.- berekenen wij €5.95 bezorgkosten.
 • De eventuele transport- of verzendkosten vind je terug in je winkelmand of op je aankoopovereenkomst.
Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing